ZGODBE NAŠIH STRANK

“Še enkrat se vam zahvaljujem za Terapije  in Kadru v preteklih tednih. Še vedno ne dojemam kako hitro sem okreval.

Javno zdravstvo in njihovi zdravniki so mi dodelili 6 do 12 tednov okrevanja kar pa za mene podjetnika ni sprejemljivo.

Po padcu z kolesom sem imel hudo travmo v ledveni del (synaptic nerve), ki  je bil poškodovan in mišice poleg njega pa zatečene otečene deloma raztrgane.

Kar je pomenilo da sem bil primoran k polsedečem ležanju 1 teden nisem vstal iz postelje, nato me je partnerica privedla do kisikove komore z Vozičkom pa še to z ogromnimi bolečinami z vsakim premikom.  Tam sem spoznal KISIKON.

Čisto po vsaki terapiji se je zadeva izboljšala tako fizično kot  tudi mentalno počutje je bilo neverjetno zasukano,,, Pred tem sem bil kar malo depresiven in že z mislimi ali bom sploh lahko še hodil, saj nikoli zagotovo ne veš koliko so živci poškodovani in ali je sploh ozdravljivo ampak Telo je očitno stroj če mu daš pravo gorivo.

Največja prednost dvotedenskih obiskov v KISIKONU je, okrevanje in poravnava misli. Postal sem pozitiven, občutek strahu pa je šel na minimum. V preteklosti sem imel kak dan ali 2 na leto takšen da sem se res dobro počutil tukaj je bilo dobro počutje konstanta.

Res je da si po komori precej lačen in žejen, ampak to je zato ker stroj (Telo) očitno dela in rabi robo za popravljanje celic,.V komori čas še prehitro mine sem saj na Netflixu ne zmanjka gradiv za gledanje 😀

Šele sedaj vidim kako dobra je komora od Kisikona, saj je res prostorna in klimatizirana.Na  primer od ostalih ponudnikov si v ležečih komorah ves premočen saj nimajo niti klime ne prezračevanja.

Krioterapija preden v kombinaciji s hipdušik na  -130  he he    😀

Stuff v Kisikonu je pa fenomenalen. Vse zna obrazložiti in predstaviti , pregledati situacijo profesionalno, odnos je korekten in kader prijazen pozitiven res mi je veselje, ko se bomo spet videli.

Upam, da moje sporočilo doseže čim več ljudi ki potrebujejo hitro in učinkovito okrevanje.”

Jure, 29 let, inovator in podjetnik