REGENERACIJA

REGENERACIJA

Regeneracijske seanse lajšajo vrsto zdravstvenih težav, pospešujejo celjenje ran in zlomov, skrajšujejo čas okrevanja po operacijah in poškodbah, znižujejo krvni tlak in holesterol, odpravljajo napetost in bolečine v mišicah in sklepih, lajšajo težave revmatizma, artritisa, migrene, pospešujejo obnovo možganskih celic po možganski kapi ali drugih poškodbah, regenerirajo živce in živčne poti. Zmanjšujejo količino sladkorja v krvi, izboljšujejo delovanje jeter in ledvic.
Sportnik

ŠPORT IN REKREACIJA

Večini profesionalnih športnikov in tudi rekreativcem predstavljajo poškodbe del njihove aktivnosti in njihovega življenja. Ključnega pomena sta preventiva ter pravočasno in popolno okrevanje. Z uporabo hiperbarične kisikove terapije dosegamo večjo odpornost proti poškodbam, saj mišice postanejo prožnejše, vezi se okrepijo in zato športniki dosegajo neprimerno boljše rezultate, kakor brez nje. Utrujenost po treningih in tekmovalnih nastopih je bistveno manjša, čas regeneracije pa bistveno krajši. Čas zdravljenja po poškodbah se skrajša tudi do 70 %.
ImunskiSis

IMUNSKI SISTEM

Klinično je dokazano, da regeneracijske seanse zagotavljajo boljši imunski sistem, hitrejšo celično obnovo in delujejo kot uspešna seansa proti staranju in stresu. Blagodejno vplivajo na kožo, ki jo gladijo, ter odpravljajo strije in brazgotine. Pomagajo pri hujšanju in razstrupljanju telesa. Regeneracijske seanse izboljšajo storilnost, odpravljajo utrujenost in preprečujejo morebitne bolezni, ki jih prinašata intenzivno delo in današnji način življenja.
Dolgozivost

DOLGOŽIVOST

Regeneracijske seanse zavirajo procese staranja, saj dokazano podaljšujejo telomere. Ti so znani kot biološka ura, ki definira našo dolgoživost. Vsako leto se naši telomeri krajšajo do te mere, da vodijo v prezgodnjo smrtnost. Zadnja znanstvena odkritja dokazano potrjujejo, da se z uporabo regeneracijskih seans dolžina telomerov lahko podaljša tudi do 38 %, zato regeneracijske seanse učinkujejo kot edini pravi eliksir mladosti poznan doslej.

Seanse


Skrivnost lepega izgleda ter dobrega počutja je odkrita!
Zagotovite si svojo regeneracijo.

Naročite svojo regeneracijsko seanso KISIKON.