Kisikon

Pod blagovno znamko KISIKON™ smo   zbrali obstoječe izkušnje iz hiperbarike. V kombinaciji s  krio stimulacijo   smo tako pripravili programe, ki pospešujejo regeneracijo. Posebna skrb je namenjena segmentu lepote, zato so naši protokoli osredotočeni na dvig kolagena, glajenje gub, sijoč izgled kože  in las.  Z rednimi  obiski  s pomočjo skrbno sestavljenih in strokovno vodenih programov, po naravni poti poskrbimo, da zopet vzbudimo omenjene, telesu lastne  procese in tako prispevamo k regeneraciji telesa, svežini izgleda in splošnemu dobremu počutju. Za končne učinke je število obiskov potrebno prilagoditi posamezni stranki, običajno pa se prvi učinki  pokažejo po desetih seansah.In kot kot ste odkrili že sami, skrivnost  ne leži v napravah, ampak je zaklenjena v skrbno pripravljenih postopkih seans.
Poleg neverjetnih  anti-age učinkov  in regeneracije, v KISIKONu ™  beležimo tudi uspehe pri strankah, ki potrebujejo pospešeno okrevanje po poškodbah ali operacijah ali  težavah po pljučnih boleznih (npr. zapleti COVID-19). Vsekakor pa beležimo vse več strank, ki si želijo preprosto učinkovito dvigniti imunski sistem  in se tako  izogniti sezonskim obolenjem.

Prihod v regeneracijski center

V regeneracijskem centru vas pričakujemo 15 minut pred seanso, prvič pa, zaradi vpisa v sistem, 20 minut pred seanso.

Vaš obisk v Kisikonu™ traja približno uro in pol od prihoda do odhoda.

Pred, med in po seansi vas naprošamo, da sledite navodilom operaterja.

KISIKON™

Srce regeneracijskega centra KISIKON™ je udobna 4-sedežna klimatizirana komora nemške izdelave. Za doseganje kar najboljših rezultatov pa priporočamo tudi kombinacijo z obiski v krio komori in PEMP stimulacijo (pulzirajoče elektromagnetno polje)

TEST VITALNOSTI KISIKON™

Še prej priporočamo, da opravite TEST VITALNOSTI KISIKON™, ki ga lahko naredite v našem centru. Naredite ga pred pričetkom obiskov, lahko se odločite tudi samo za ta test.

Test vitalnosti nam omogoča, da setavimo vašemu organizmu prilagojen paket. Test vitalnosti je test, ki se izvede na kpljici krvi, ki jo podrobno ogledamo s posebno obliko osvetlitve (Dark Field Microscop), ki nam pokaže vaše žive celice. Tako dobimo vpogled v splošno zdravje in Vam na podlagi tega pripravimo pravi program regeneracije. Nekatere ugotovitve ali kombinacija le teh, lahko kažejo na nepravilno prehrano, prebavne motnje, celo okužbe, hormonska neravnovesja, imunsko disfunkcijo ali pa celo nakažejo morebitno bolezensko stanje še preden se lahko diagnosticira po klasični poti. S testom vitalnosti transparentno spremljamo potek in napredek regenearcijskih seans.

HBOT komora

  • V regeneracijske centru vas pričakujemo 15 minut pred seanso, prvič pa, zaradi vpisa v sistem 20 minut pred seanso.
  • Vaš obisk v Kisikonu ™ traja približno uro in pol od prioda do odhoda.
  • Pred, med in po seansi vas naprošamo, da sledite navodilom operaterja.

KRIO komora

V komoro ne sprejemamo strank:

*ki so v slabem zdravstvenem stanju,

  • Se spopadajo s kroničnim obolenjem srca in ožilja
  • So preboleli infarkt
  • Imajo težave s previsokim krvnim tlakom
  • Imajo vročino
  • So mlajše od 10. leta starosti
  • So bodoče mamice

* V regeneracijskem centru vas pričakujemo 15 minut pred seanso, prvič pa, zaradi vpisa v sistem, 20 min pred seanso

* V kolikor ste naročeni le na krio seanso, bo vaš obisk trajal od 15-20 minut., Krio seansa pa od 2 do 3 minute.

* Pred, med in po seansi vas naprošamo, da sledite navodilom operaterja

TEST VITALNOSTI KISIKON™

Priporočamo, da opravite TEST VITALNOSTI KISIKON™, ki ga opravljamo v našem centru.

Test Vitalnosti nam omogoča, da sestavimo vašemu organizmu prilagojen paket z odvzemom kapljice krvi in pregled živih celic v krvi.