Celostne Krio body regeneracijske seanse sprožijo naravne procese potrebne za aktivacijo samozdravljenja in ojačanja obrambnega mehanizma.

 

Spoznajte novo revolucionarno metodo za izboljšanje počutja. Koristi Krio seans za človeško telo so bile znane že v antičnih časih. Celo sam Hipokrat navaja, da se z ledom zdravi številne bolezni.

Poglejte si celotno ponudbo regeneracijskih seans KISIKON.


KRIO BODY SEANSE


Krio body seansa je hitra in učinkovita metoda s katero poskrbimo za boljše počutje in lepoto, športniki pa za hitro regeneracijo in hitrejšo odpravo športnih poškodb. Krio body seanso lahko opišemo kot izpostavljanje telesa tokovom ledeno mrzlega zraka temperature od -130 °C do -170 °C stopinj za največ tri minute. Izpostavljenost nizki temperaturi povzroči v telesu močno izločanje endorfinov, ki povzročijo rahel občutek evforije, lahkotnosti in sproščenosti. Učinek traja še nadaljnjih šest do osem ur po končani seansi. Za najboljši učinek priporočamo minimalno pet seans, optimalno pa jih je deset, vendar ne več kot ena na dan.


BOLJŠE POČUTJE IN LEPOTA

  • 800 kcal na seanso
  • gladi celulit
  • krepi lase in nohte
  • deluje protivnetno
  • spodbuja nastanek kolagena.

Krio body seansa deluje protivnetno, je odlična pomoč pri oblikovanju telesa (na eni sami seansi “izgori” tudi do 800 kcal), gladi kožo in povečuje njeno elastičnost, krepi lase in nohte ter spodbuja nastanek kolagena. Pripomore pa tudi k boljšemu splošnemu počutju, saj krepi imunski sistem, izboljšuje spanec in pospešuje krvni obtok. V kombinaciji z zdravim življenjskim slogom dosežemo najboljši možni učinek.


ZA REGENERACIJO ŠPORTNIKOV

Hitra regeneracija

Učinkovitejša vadba – boljši rezultati

Hitrejša odprava športnih poškodb

Izboljša prenašanje večjih obremenitev

Izjemno korist Krio body seans po intenzivni vadbi in tekmovanjih nudi športnikom in rekreativcem. Treningi so učinkovitejši, regeneracija pa hitrejša. Učinkovito tudi pomaga pri športnih poškodbah, obenem pa telo pripravi na večje obremenitve. Priporočen je obisk Krio body seanse po vsakem intenzivnem naporu, priporočljivi pa so redni obiski.

DOBRODOŠLI NA KRIO BODY SEANSE

1. V kabino vstopite v posebnih nogavicah, v spodnjem perilu iz naravnih tkanin, roke zavarujemo z volnenimi ali bombažnimi rokavicami.
2. Operater dvigne dno kabine tako, da poravna strankina ramena z vrhom kabine. Vrat in glava ostaneta zunaj kabine.
3. Kabina se napolni z zmrznjeno mešanico zraka in dušikovih hlapov.
4. Popolna odsotnost vlage v zračni mešanici, naredi seanso veliko bolj nežno v primerjavi z ledeno kopeljo. V komori se ves čas počasi pomikate v levi ali desni smeri.
5. Krio body seansa traja od 1 do 3 minute ob stalni prisotnosti operaterja.
6. Seansa je končana, ko se kabina spusti in stranka lahko zapusti kabino.

Kontraindikacije:

Kljub številnim koristim Krio body seans, pa jih ne smejo uporabljati osebe, ki:
• so v slabem zdravstvenem stanju,
• se spopadajo s kroničnim obolenjem srca in ožilja,
• so preboleli infarkt,
• imajo težave s previsokim krvnim tlakom,
• imajo vročino,
• so mlajše od 10. leta starosti,
• so bodoče mamice.

Krio body seansa KISIKON


Skrivnost lepega izgleda ter dobrega počutja je odkrita!
Zagotovite si svojo regeneracijo.

Naročite svojo regeneracijsko Krio body seanso.


Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na info@kisikon.si

ali pa pokličite na številko +386 41 713 120


Vabimo vas, da si ogledate celotno storitev KISIKON regeneracijskega centra. Kombinacija osebno prilagojene oksigenacijske seanse pod pritiskom s PEMP (pulzirajočim elektromagnetnim poljem) in Krio body seanse, vam bodo ob svetovanju naše prehranske strokovnjakinje zagotavljale doseganje vaših ciljev s področja regeneracije in dobrega počutja.