Splošni pogoji

Na terapijo morate priti vsaj 15 minut pred naročenim terminom.
Na terapije morate priti čisti in urejeni.
Na sebi ne smete imeti nakita, laka za nohte, lakiranih las in krem.
Vrednejše predmete in nakit raje puščajte doma.
Po prvi terapiji boste prejeli sterilno obrazno masko za 95 % kisik, ki jo boste po terapiji v posebni samozapiralni vrečki lahko shranili pri nas in jo ponovno uporabili.
Če boste termin terapije odpovedali ali prestavili najmanj 24 ur pred napovedanim terminom, vam bomo posredovali nov termin v uskladitev.
Če terapije ne boste odpovedali pravočasno, bomo smatrali, da ste na njej bili in vam denarja ne bomo vrnili.

Varnostni napotki

COVID-19 varnostni napotki

Vlada Republike Slovenije v novem valu COVID-19 sproti prilagaja zakonodajo in odkloke, ki bi lahko delovali preventivno in zaščitili prebivalstvo Republike Slovenije. Zato vas vabimo, da dnevno spremljate medije/časopise, ki te ukrepe sproti pojasnjujejo.
V primeru, ko je naše obratovanje dovoljeno (glede na aktualne odloke, ki jih predhodno spremljajte) in potrjen vaš obisk tudi preko predhodne REZERVACIJE, se že od začetka COVID-19 zdravstvene krize striktno držimo preventivnih ukrepov, da lahko zaščitimo vas kot našo stranko in tudi naše zaposlene.
V podjetju PANB, d.o.o. se zato za varno izvajanje oksigenacijskih seans in Krio Body seans držimo naslednjih ukrepov oz. pojasnjujemo:
Stranke lahko obiščejo naše prostore ob našem obratovanju kot dosedaj le ob predhodni rezervaciji in naši potrditvi termina.
Naš prostor zagotavlja sprejem 1 posamezne stranke hkrati (izjeme so bile po zakonodaji vedno tudi družinski člani).
Športni klubi, ki tekmujejo na najvišji ravni, morajo že sami zagotavljati redno testiranje COVID-19 in tako ob lastni zdravniški stroki ugotavljajo primernost takšnih terapij / obiskov.
Stranke, ki so naročene imajo med posameznimi termini dovolj časa, da se ne srečujejo in se prostor lahko ustrezno razkuži in prezrači.
Stranke, ki kažejo simptome okužbe naj ostanejo doma in predhodno prekličejo rezervacijo termina.
V skladu z napotki NIJZ je obvezna uporaba mask v zaprtih javnih prostorih, kakor tudi na poti do same lokacije, kjer ni omogočena 1,5m varnostna razdalja.
Po vstopu in izstopu v prostor je na voljo razkužilo za roke, ki ga uporabite za razkužitev rok.
Prostor za izvajanje dejavnosti je dovolj velik, da se lahko omogoča varnostna razdalja med stranko in zaposlenim Kisikon Lj/Ce.
Izogibajte se rokovanju in sledite varnostnim napotkom ob morebitnem kihanju ali kašljanju.
Oksigenacijske in krio seanse potekajo v okolju in tehniki, ki telo v nobenem primeru ne vlaži oz. zmoči, tako, da ni potrebe po nikakršnem sušenju ali brisanju telesa.
Sveži napotki in priporočila so vedno objavljeni na spletnih straneh NIJZ ali na straneh Vlade Republike Slovenije.

Vabimo vas, da si ogledate celotno storitev KISIKON regeneracijskega centra. Kombinacija osebno prilagojene oksigenacijske seanse pod pritiskom s PEMP (pulzirajočim elektromagnetnim poljem) in Krio body seanse, vam bodo ob svetovanju naše prehranske strokovnjakinje zagotavljale doseganje vaših ciljev s področja regeneracije in dobrega počutja.